Sauce:
Spinaten skylles og afdryppes, kyllingebrystet skære i 2 x 2 cm tern. Derefter skæres sukkerærterne og svampene groft. Rødløget deles og skæres i grove både. Chilien skæres i tynde skiver (kernerne fjernes) og ingefæren rives fint.
Bland så østers sauce, hønsebouillon og maizena sammen til saucen.
Wokken varmes op, start med at sauter kyllingebrystet af og tilsæt så grøntsagerne sammen med spinat, chili og ingefæren.
Grøntsagerne og kyllingen sauteres i et par min. Saucen tilsættes og wokken bringes i kog. Lad retten stå og simre i et par min.
Server kyllingewokken med kogte nudler. Grøntsagerne og kyllingen sauteres i et par min. Saucen tilsættes og wokken
bringes i kog. Lad retten stå og simre i et par min.
Server kyllingewokken med kogte nudler.