Trocadero salanova

img

FORRET TIL 4. PERS. ELLER HOVEDRET TIL 2 PERS.

INGREDIENSER

  • 1 bk. blandede salater
  • 1 kop ærter
  • 1 lille håndfuld saltede peanuts
  • 1 bundt asparges
  • 4 skiver god feta
  • 1-2 stk. rødløg 

 

Dressing:

  • 1/2 l fløde
  • 1 stk. usprøjtet citron
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • 1 kop optøede skovbær

SÅDAN GØR DU

Skyl salaten og lad den dryppe af. Giv aspargesene et hurtigt opkog og skyl dem i koldt vand. Snit dem på skrå. Skær fetaen i tern. Halver rødløgene og snit dem i tynde strimler. Salaten vendes med ærter, asparges, rødløg og pyntes med fetatern og peanuts. 

 

Hæld fløde i en gryde og skær citronen i skiver. Læg dem ned i fløden. Bring fløden i kog og sæt den derefter på køl. 
Når den syrnede fløde er kold, vendes skovbærrene i og den smages til med sukker, salt og peber.

SE ANDRE SPÆNDENDE OPSKRIFTER