Familiesalat

img

FORRET ELLER TILBEHØR TIL 4 PERS.

INGREDIENSER

  • 200 g Napolitana salatmix
  • 12 skiver parmaskinke
  • 150-200 g pecorini ost (eller anden fast ost af komælk)
  • 1 lille glas gode oliven
  • 1 glas soltørrede tomater
  • 1 glas grillede artiskokhjerter
  • 1 pk grissini

 

Brændt citron vinaigrette:

  • 2 citroner
  • 2 dl olivenolie
  • 1 glas bærkapers
  • 1 stænk trøffelolie

SÅDAN GØR DU

Skyl salaten og fordel den sammen med oliven, soltørrede tomater og 1/4 grillede artiskokhjerter på 4 tallerkener. Pecorini deles i tern af 2 gange 2 cm og ristes gyldne på en hed tør pande. Anret derefter på toppen af salaten sammen med parmaskinke, og server med grissini.

 

Vinaigrette:
Grill citroner på en tør pande og pres saften ned i olien sammen med grofthakkede bærkapers og smag til med peber og trøffelolie. Vinaigretten hældes over salaten eller serveres ved siden af alt efter temperament.

SE ANDRE SPÆNDENDE OPSKRIFTER